fbpx
Vad vore en cykelbutik utan verkstad?

Vad vore en cykelbutik utan verkstad?

Verkstaden är butikens hjärta. Behöver du få din cykel servad, ett däck utbytt eller hjälp och råd om skötsel? I våra Bike Nation-butiker hittar du alltid en välutrustad verkstad bemannad med kompetent verkstadspersonal kapabel att genomföra service och reparationer.

Boka service i din butik

Välj butik för att hitta kontaktuppgifter


Kvalitetssäkrad

Hos Bike Nation får du alltid förstklassig kvalitet på service och reparationer, en bra verkstad är ett krav för att få hissa Bike Nation-flaggan.

Utbildad personal

Vi gillar inte bara att mecka med cykel, vår personal är specifikt tränad för att utföra reparationer och genomföra service. Hos oss får du hjälp av riktiga proffs.

Elcykelservice

Om du har elcykel och servicebok behöver du få din cykel servad i en certifierad verkstad, denna tjänst kan du alltid få hos Bike Nation.

Fullserviceverkstad

Om du är ute efter en fullservice enligt konstens alla regler behöver du aldrig ta dig längre än till din närmaste Bike Nation-butik.

Öppet året runt

Hos oss behöver du aldrig oroa dig över att verkstaden har semesterstängt eller att cykel inte är i säsong, vår verkstad är tillgänglig året runt.

Trevligt bemötande

Vi finns här för att hjälpa dig. I vår verkstad är ingen fråga för dum, och inget ärende för litet. Vi hjälper dig i stort som smått - med ett leende på läpparna.