Köp förmånscykel hos Bike Nation

I Sverige har alla företag möjligheten att erbjuda sina anställda ett leasingavtal för en eller flera cyklar. Detta ger dig möjlighet att enkelt leasa en cykel genom ett månatligt och automatiskt avdrag på din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset i genomsnitt dessutom 20-30% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån.

Tillsammans med våra samarbetspartners Active Benefits, epassiBIKE och BusinessBike erbjuder vi förmånscyklar till bra pris och med minimal administration för arbetsgivaren‭. Genom vårt breda utbud av cyklar kan du hitta den cykeln som passar din livsstil allra bäst, oavsett om du är intresserad av landsvägscykel, MTB, hybrid, EL-cykel eller Klassisk cykel – vi har helt enkelt något för alla.

BusinessBike

BusinessBike är en av de största aktörerna i Europa på förmånscyklar och den enda förmånscykeltjänsten i Sverige som har en helt digital och automatiserad process från registrering till aktivt leasingavtal. 

Med bland annat en egen försäkring och ta-tillbaka-garanti vid avbrott i anställning ser BusinessBike till att förmånscykeln blir en enkel och bekymmersfri förmån att erbjuda på sin arbetsplats. Genom sitt nätverk av anslutna lokala återförsäljare kan de också erbjuda det största utbudet av förmånscyklar i Sverige.

epassiBIKE

epassiBIKE erbjuder en sömlös lösning för distribuering och hantering av förmånscyklar.

Med epassiBIKE kan arbetsgivaren erbjuda förmånscyklar till sina anställda genom ett leasingavtal. Så ta chansen och få ett smidigt transportmedel till jobbet, en mountainbike för skogsspåret eller en elcykel för härliga utflykter. Du väljer det som passar dig bäst.

Active Benefits

Active Benefits  vill att fler ska finna glädjen i cyklandet utan att det blir en för stor ekonomisk uppoffring.

Kan vi få fler svenskar i alla åldrar att välja cykeln i vardagen oftare kommer vi kunna bidra till både en förbättrad folkhälsa och en bättre stadsmiljö.