fbpx
30% PÅ ALL CYKELSERVICE
30% PÅ ALL CYKELSERVICE
För dig som har Camping Key Europe
För dig som har
Camping Key Europe
Slider

 

Cykelsemester? Vi finns här för dig!

Allt fler skippar Greklandssresan och ägnar sommaren åt en härlig och miljösmart staycataion, det vill säga stannar hemma i Sverige och njuter av allt vårt långa land har att erbjuda. Jättekul, tycker vi, speciellt när det sker tillsammans med din cykel!

För att du ska känna dig trygg och inte behöva oroa dig för slitna däck, trasiga kedjor och annat som sätter käppar i hjulet för din sommar erbjuder vi, i samarbete med Svensk Camping, 30% rabatt på cykelservice hos alla Bike Nation-anslutna butiker  för dig som har Camping Key Europe. Att ta del av rabatten är enkelt! Visa bara upp din Camping Key Europe i en Bike Nation-ansluten butik.

 

 

Skaffa Camping Key Europe

 


 

Är du på jakt efter tips och inspiration om vart du kan cykelsemestra? I så fall tipsar vi dig gärna om några av följande äventyr:

 

Cykla i äventyrens Värmland

I Värmland finns djupa skogar, den mäktiga Klarälven, glittrande sjöar och vackra herrgårdar. Landskapets personlighet har inspirerat några av vårt lands mest framstående författare och diktare som Selma Lagerlöf och Gustaf Fröding. Även för cyklister kan landskapet bjuda på något alldeles extra i form av den nio mil långa Klarälvsbanan som är gammal banvall som belagts med fin asfalt.

 

Läs mer här

 


 

Mountainbike – bra alternativ för barnfamiljen

De senaste åren har stigcykling eller mountainbike ökat kraftigt i Sverige. Inte så konstigt i ett land med så mycket skog. Mountainbike bjuder på en variationsrik cykling som ger fina naturupplevelser och som kan ställa krav på god teknik. En fördel för de yngre cyklisterna är att det ofta är helt bilfritt ute i terrängen.

 

Läs mer här

 


 

Upplev ett omväxlande cykeläventyr runt Mälaren

Redan för 7000 år sedan bodde folk i Mälardalen. Det var på Mälaren som vikingaskeppen seglade mot Birka. Cyklar man runt Mälaren idag kan man fortfarande känna historiens vingslag medan man tar sig mellan lummiga städer på ett omväxlande cykeläventyr.

 

Läs mer här